MOKKATUPA
- Sinisen pannun salaisuus

Mokkatuvan Kotileipomo

Ruisjuurileivästä ja Lemin perinnerieskasta kaikki alkoi, olihan nämä reseptit kulkeneet suvuissamme jo sadan vuoden ajan. Rinnalle syntyi päivä toisensa jälkeen uusia artesaanihenkisiä leipiä, joiden kehittelyssä oli vain yksi ehto: Mitään ylimääräisiä lisäaineita emme käytä! Maut syntyvät oikeista raaka-aineista, mausteista sekä juureksista. Rapeus syntyy oikealla leipomistekniikalla, hitaasti ja maltilla. Kuohkeus ja mehevyys sitoo sisälleen kunnon sitkon. Pullat, munkit, kakut sekä kaikki muut leivonnaiset syntyvät käsityönä ja ovat leivottu sinua varten!

Kaiken kruunaa rakkaus leipoa ja kehittää uutta.

Konditoria

Konditoriamme leipoo tilauksesta pullia, munkkeja, Lihapossuja, Karjalanpiirakoita, juustokakkuja sekä muita herkkuleivonnaisia. Valmistamme myös  perinteisiä täytekakkuja, fantasiakakkuja, piirakoita, voileipäkakkuja ja vaikka mitä herkkuja . Mielitpä tutun turvallista mansikkakermakakkua tai erikoiskakkua erityiseen juhlahetkeen, tee tilaus näppärästi alla olevalla tilauslomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Linjan toisessa päässä sinulle vastaa Mokkatuvan Akka itse ja voit rohkeasti kertoa toiveesi ja tarpeesi tilauksen suhteen.

Kakkujemme esimerkkikokoja- ja hintoja :
10-15 hengen kakku: Perushinta esimerkiksi laktoosittomalle mansikkakermakakulle on 40€.

20 hengen kakku: Perushinta esimerkiksi laktoosittomalle mansikkakermakakulle on 60€.

10-15 hengen juustokakku: Hinta alkaen 42€

10-15 hengen voileipäkakku: Hinta alkaen 65€.

Kakkutilaukset on tehtävä viimeistään 3 päivää ennen noutohetkeä. Huomioithan että olemme jauholeipomo eli gluteenittomista raaka-aineista leivotut tuotteet saattavat sisältää jäämiä kaikista viljatuotteista. Keittiössämme ja leipomossamme käsitellään myös kaikkia muita allergeeneja.

Kakkutilaukset:
Sähköposti: herkkutorvi@gmail.com
Puh: +358 50 344 5262/ Tanja Torvi
Kakkujen noudot:
Mokkatupa Spcial Dining Pyhätunturi
Kuusiranta 3, 98530 Pyhätunturi